DISNEY PERI MASALLARINDAN FIRLAYAN GELINLER

Marriage season is on,the flowers bloom, brides-to-be are filled up with sweet agitation!! 
If you were a fan of Disney fairy tale's when you were little and had a dream of marrying the prince of your dreams and become his princess- now the stage is yours!! 
If you were a Disney child and haven't choose your wedding-gown yet, I have news for you!!


Disney and Alfred Angelo, bridal designer since 1930 ,made an exciting cooperation and created the Disney Bridal a few months ago. They give the good news with these words" Dreams do come true, especially for women who grew up dreaming of a fairy tale wedding modeled after their favorite Disney Princess character.Alfred Angelo and Disney will debut their first collection of bridal gowns,Disney Fairy Tale Weddings by Alfred Angelo, at the National Bridal Market in Chicago on October 2, 2010. Marking their first collaboration, the bridal gown collection is inspired by the essence, style and personality of seven iconic Disney Princess characters: Ariel, Aurora/Sleeping Beauty, Belle, Cinderella, Jasmine, Snow White and Tiana."


So just decide which Disney princess you want to be in your special day, and that gown will become yours! They are also very rational, prices range between only 600-1200$. So it is very easy to be the princess of your childhood dreams now, its time to make your childhood happy and realize that little girl's dream!! :) 


For more information, visit the website http://www.disneybridal.com.
~~~


Evlilik mevsimi geldi cattiii!!! Bahar aylarinin gelmesiyle evlenenlerden tut davetlilere herkes bu buyulu atmosfere kiyidan koseden dahi olsa kaptirmaya baslamistir kendini..Kimisi davetlidir ne giysem telasinda, kimi de gelinin ta kendisi!! Ben O gelinin ta kendisi, ya da gelecekte gelinin ta kendisi olacak olan size sesleniyorum!! 


Minikken izlediginiz O Disney masallarinin buyusune kapilip ne hayaller kurmustunuz bir hatirlayin! Hadi ama en kariyer duskunumuz, yok bu isler bana gore degil diyenimizin icinde bile biryerlerde Disneyin peri masallarindan bir etkilenmislik,kendisini o peri masallarindaki prensesler gibi gelinlikleriyle, beyaz atli prensinin kollarinda suzulurken hayal etmisliginiz vardir itiraf edin!! Belki Kate Middleton gibi gercek bir prensle kendimizi peri masalinda bulacak kadar sansli olamasak ta, hepimiz icin gonlumuzun prensi var biyerlerde elbet!  Hadi ama en saf en cocukca hayallerinizi hatirlayin simdi!!hatirladik mi? peki en cok kendimizi hangi Disney karakteriyle ozlestirirdik onu da hatirladik mi? oyleyse size bir haberim var sevgili gelin adaylariiii!!! 

Tasarimci Alfred Angelo ve Disney bir isbirligine girismisler vee bir kac ay once Disney Bridal'i yaratmislar..Bu birliktelikten hazirlanan koleksiyondaki gelinliklerle, kendi peri masalinizda, dilediginiz ve hayalinizdeki prensesi yasatan siz olabilirsiniz! Disney karakterleri, Ariel, Aurora-Uyuyan Guzel, Belle, Cinderella, Jasmine, Snow White ve Tiana'nin gelinliklerinden ilham alinarak hazirlanan bu koleksiyonda siz sadece hangi prenses gibi olmak istediginize karar veriyorsunuz, ve o gelinlik sizin oluyor!Fiyatlarda inanilmaz uygun, 600-1200$arasi degisiyor. Yani artik hayalinizdeki prenses olmaniz, miniklik hayallerinizi gerceklestirmeniz an meselesi!Bunun icin, 1930'dan beri gelinlikde bir duayen olmus isim olan Alfred Angelo' nun butikleri ya da Onun gelinliklerinin satildigi butiklerden birinin kapisini calmaniz yeterli! 


Detayli bilgi icin http://www.disneybridal.com sitesini ziyaret edebilirsiniz!!





No comments:

Post a Comment